Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med cayotesalat

Røget laks med cayotesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.cayote eller squash
1 dl.olivenolie
2 tsk.koriander finthakket
2 spsk.hvidvinseddike
 Salt
 Peber, friskkværnet
1 skrællet og udstenet avocado
100 g.morzarella ost skåret i strimler
8 grønne grofthakkede oliven
300 g.røget laks i strimler
 
Opskrift:
Skræl cayoten eller squashen, skær den over på langs og fjern sten eller kerner. Skær frugtkødet i små terninger. Dampes herefter i letsaltet kogende vand, indtil de er møre. Afkøles. Olivenolie, koriander, eddike, salt og peber rystes godt sammen i et glas med skrueløg.

Avocadoen skrælles og frugtkødet rives ned i en serveringsskål. Overhældes straks med olivenoliedressingen. Cayoteterningerne blandes i sammen med den strimlede røget laks. Ost og oliven drysses over retten.

Hertil serveres groft brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10179 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu