Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dybstegt sej med sur-sød sauce

Dybstegt sej med sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
1250 g.renset sejfilet
3 æg
1.25 l.olie til stegning
50 g.kartoffelmel
200 g.løg
2 grønne peberfrugter
2 røde peberfrugter
250 g.ananas i tern
1 dl.eddike
1.5 dl.vand
125 g.sukker
50 g.tomatpure
50 g.kartoffelmel
 
Opskrift:
Skyl sejfileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær fileterne ud i flader. Vend dem først i det sammenpisket æg og derefter i kartoffelmel. Ryst overskydende mel af, og steg fileterne i den hede olie i en gryde/friture, til de er gyldne. Tag dem op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Svits det skiveskårede løg, peberfrugter skåret i tern og ananastern et par minutter i lidt olie.

Bland en sauce af eddike, vand, sukker, tomatpure og kartoffelmel. Bland saucen i gryden med grøntsagerne og bring det hele i kog under omrøring.

Varm fiskestykkerne igennem i saucen, så saucen fordeler sig jævnt over alle ingredienserne.

Server med kogte ris - eller med Salat af kinaradise


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20042 gange,
og udskrevet 649 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Helle  -  2008-01-28 19:54:32
Smagen fin, men der må være en fejl i opskriften i forhold til vædske. Lavede en halv portion og måtte tilsætte 1 l vand for at få noget der lignede sovs

Jørn  -  2007-12-03 19:52:26
Skær en del ned på kartoffelmelen.