dyrekød fra hals - ribben - bov 500 g. dyrekød fra hals - ribben - bov
300
g.
svinekød 300 g. svinekød
1
løg 1 løg
2
skiver
franskbrød udblødt i 1 dl mælk 2 skiver franskbrød udblødt i 1 dl mælk
salt salt
peber peber
5
knuste enebær 5 knuste enebær
2
æg 2 æg
evt.
fløde evt. fløde
130
g.
champignoner 130 g. champignoner
6-8
skiver
bacon 6-8 skiver bacon
evt.
rester af stegt eller kogt dyrekød evt. rester af stegt eller kogt dyrekød
Opskrift:
Hak dyrekød, svinekød, løg og franskbrød 2-3 gange. Rør det sammen med krydderier og æg og evt. lidt fløde. Læg farsen, som skal være ret lind, i et smurt, ovnfast fad lagvis med udskivede champignoner, bacon skåret i strimler og evt. rester af stegt eller kogt dyrekød. øverst et lag fars med baconstrimler oven.
Bag postejen i ovnen ved 180 grader i 1-1¼ time.
Spis den kold eller lunken, garneret med tomatskiver med et tykt lag hakket persille over og med en kinakålsalat med Surmælksdresing.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.2
(15 stemmer)
Opskriften er vist 17056 gange, og udskrevet 404 gange.
Kommentarer
tivoli - 0000-00-00 00:00:00 Den smager fantastisk, men jeg skiftede champignonnerne ud med oliven og serverede den med surbrød, økosmør, cornichonner og oliven til
- 0000-00-00 00:00:00 Ser lidt FAD UD.Serveres med kinakål er da ikke nogen god ide. Hvad med lidt cumberlandsauce, brød bagt med tørrede tomater, rød/grøn peber og tyttebær. en mere spændende salat med forskellige små spinatblade, rucola, julesalat med appelsin m.m.m
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider