Røget laks med fettuccine

Røget laks med fettuccine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:

Røget laks med fettuccine, billede 4 Røget laks med fettuccine, billede 1 Røget laks med fettuccine, billede 2 Røget laks med fettuccine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg presset
2.5 dl.fløde
1 dl.purløg, frisk
0.5 tsk.sennepspulver
 Salt
 Peber, friskkværnet
100 g.Koldrøget laks
2 tsk.citronsaft
 
 Pynt:
35 g.soltørret tomater
30 g.parmesan
 Purløg, frisk
 
 Tilbehør:
250 g.fettuccine
 
Opskrift:
Skær laksen og de soltørrede tomater ud i mindre stykker.

Varm olien i en stegepande og tilsæt hvidløg. Rør rundt ved svag varme og tilsæt fløde, purløg (gem lidt til pynt), sennepspulver, salt og peber.

Bring det i kog og skru ned for varmen. Lad det simre ved svag varme til saucen begynder at blive tyk. Rør jævnligt.

Tilsæt herefter laks og citronsaft. Rør rundt og varm forsigtigt op. Mens saucen simrer ved svag varme, koges fettuccinen al dente i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.

Vend saucen og den varme pasta sammen.

Anrettes i 4 dybe tallerkner, hvorpå drysses soltørret tomater, friskrevet parmesan og resten af purløgene.


karakterer:
Opskriften er vist 20545 gange,
og udskrevet 385 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu