Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med fettuccine

Røget laks med fettuccine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.røget laks
35 g.soltørret tomater
1 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg presset
2.5 dl.fløde
15 g.frisk klippet purløg, gem lidt ekstra til pynt
0.5 tsk.sennepspulver
2 tsk.citronsaft
375 g.fettuccine
30 g.frisk revet parmesan, til servering
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Skær laksen og de soltørrede tomater ud i mindre stykker. Varm olien i en stegepande og tilsæt hvidløg. Rør rundt ved svag varme og tilsæt fløde, purløg, sennepspulver, salt og peber.

Bring det i kog og skru ned for varmen. Lad det simre ved svag varme til saucen begynder at blive tyk. Rør jævnligt.

Tilsæt herefter laks og citronsaft. Rør rundt og varm forsigtigt op. Mens saucen simrer ved svag varme, koges fettuccinen al dente i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.

Vend saucen og den varme pasta. Anrettes i 4 dybe tallerkner, hvorpå drysses soltørret tomater, parmesan og resten af purløgene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 18502 gange,
og udskrevet 331 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu