frisk klippet purløg, gem lidt ekstra til pynt15 g. frisk klippet purløg, gem lidt ekstra til pynt
0.5
tsk.
sennepspulver0.5 tsk. sennepspulver
2
tsk.
citronsaft2 tsk. citronsaft
375
g.
fettuccine375 g. fettuccine
30
g.
frisk revet parmesan, til servering30 g. frisk revet parmesan, til servering
Salt Salt
Peber, friskkværnet Peber, friskkværnet
Opskrift:
Skær laksen og de soltørrede tomater ud i mindre stykker. Varm olien i en stegepande og tilsæt hvidløg. Rør rundt ved svag varme og tilsæt fløde, purløg, sennepspulver, salt og peber.
Bring det i kog og skru ned for varmen. Lad det simre ved svag varme til saucen begynder at blive tyk. Rør jævnligt.
Tilsæt herefter laks og citronsaft. Rør rundt og varm forsigtigt op. Mens saucen simrer ved svag varme, koges fettuccinen al dente i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.
Vend saucen og den varme pasta. Anrettes i 4 dybe tallerkner, hvorpå drysses soltørret tomater, parmesan og resten af purløgene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 18923 gange, og udskrevet 336 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider