Røget laks med fettuccine

Røget laks med fettuccine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Røget laks med fettuccine, billede 4 Røget laks med fettuccine, billede 1 Røget laks med fettuccine, billede 2 Røget laks med fettuccine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
0.5 tsk. Sennepspulver
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Laks koldrøget, i skiver 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
2 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
35 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
30 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
  Tilbehør:
250 gram Fettuccine
   
Opskrift:
Skær laksen og de soltørrede tomater ud i mindre stykker.

Varm olien i en stegepande og tilsæt presset hvidløg. Rør rundt ved svag varme og tilsæt fløde, purløg (gem lidt til pynt), sennepspulver, salt og peber.

Bring det i kog og skru ned for varmen. Lad det simre ved svag varme til saucen begynder at blive tyk. Rør jævnligt.

Tilsæt herefter laks og citronsaft. Rør rundt og varm forsigtigt op. Mens saucen simrer ved svag varme, koges fettuccinen al dente i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.

Vend saucen og den varme pasta sammen.

Anrettes i 4 dybe tallerkner, hvorpå drysses soltørret tomater, friskrevet parmesan og resten af purløgene.





karakterer:
Opskriften er vist 24486 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8808 (2097 kcal)
KJ pr. Pers. 2202 (524 kcal)
Vægt ialt 693 gram
Vægt pr. Pers. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1271 KJ (302 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 20.9 gram
Kulhydrat 19.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu