Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffelroulade med spinat

Kartoffelroulade med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susse

Indsendt :


Kartoffelroulade med spinat, billede 4 Kartoffelroulade med spinat, billede 1 Kartoffelroulade med spinat, billede 2 Kartoffelroulade med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
4 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Helbladet spinat, dybfrost
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
Opskrift:
Kartoflerne rives groft, blandes med æggeblommer og reven ost, salt og peber. Smøres ud på bagepapir på en bageplade. Trykkes hårdt sammen. Bages i ovnen i ca. 20-25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn til den er lysebrun.

Spinaten tøes op i en kasserolle og køler af. Blandes med Flødeost.

Spinatmassen smøres ud på kartoffelbunden og drysses med rød peber i små tern.

Rouladen rulles stramt sammen vha. bagepapiret fra den korte side af bagepladen.

Før servering skæres rouladen i ca. 12 skiver af ca. 3 cm. tykkelse. De lægges fladt ud på en bageplade og lunes i ovnen i ca. 10 min.

Tips:

Denne ret kan nemt laves dagen i forvejen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (89 stemmer)

Opskriften er vist 358567 gange,
og udskrevet 11970 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9534 (2270 kcal)
KJ pr. Pers. 1589 (378 kcal)
Vægt ialt 2085 gram
Vægt pr. Pers. 347 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 457 KJ (108 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Inger  -  2020-11-10 13:28:07
Jeg brugte 2 hele æg i stedet for 4 æggeblommer og smurte bagepapiret med lidt smeltet smør , som jeg lod blive koldt inden kartofler og andet kom på!

Rikke  -  2020-08-09 10:17:12
Super god. Kan nemt laves dagen før eller fryses ned. Varmes ikke op, blot tøes. Fungere fint. Super lækkert

Karin  -  2018-09-11 08:57:15
Kan den fryses og varmes op igen? Tænker på det med spinaten

Per  -  2017-04-16 10:07:19
Hvis du tager en let opvredet karklud og tørrer på bagsiden af bagepapiret går det nemmere med at få den af

Lisbeth  -  2017-04-09 09:17:48
En rigtig god opskrift som kan bruges til mange forskellige kødretter. Endvidere kan den laves i forvejen og fryses ned

  -  2017-03-26 08:49:13
Jeg lavede denne opskrift for ikke så længe siden. Jeg tøede spinaten op, vred den godt og blandede den uopvarmet sammen med flødeost og smurte på. Ingen genopvarmning og det fungerede udmærket.

Kate Jørgensen - Herlufmagle  -  2017-03-22 17:50:10
Jeg har idag prøvet at lave denne kartoffelroulade. - Noget må jeg have gjort galt - den var umulig at rulle - den hang fast i bagepapiret. hvad kan jeg gøre bedre?

Maria  -  2016-05-12 13:36:48
Har brugt denne opskrift før og resultatet var rigtigt godt 👍👍👍 Dog undlod jeg spinat, da jeg var bange for at genopvarme det. Er der nogen der ved om jeg kan bruge frisk spinat i stedet og i så fald, kan det så blandes direkte i flødeosten?

Annette C  -  2015-11-25 21:10:35
Supergode👍 Bruger dem meget til vildtretter, eller når vi er mange, da de kan laves i god tid👌🏻

Pia Jensen   -  2015-11-21 16:40:48
Kan den fryses....

  -  2015-07-17 11:35:04
Smager sindsygt godt

Brit  -  2015-04-20 10:34:29
God opskrift mums

  -  2014-12-24 14:47:27
Hej, serverer i den varm eller kold til steg? Som jeg kan læse så er den nemmest at skære ud når den er kold men synes måske det vil være mest naturligt at servere den varm når det er til steg og så vidt jeg ved skal man passe lidt på med at varme op igen når der er spinat i. Nogen der har gjort sig nogle erfaringer så skriv gerne :) Tak.

Maria  -  2014-09-17 10:43:06
Jeg skal lige hører om man evt. kan bruge revne gulerødder istedet for kartofler?

  -  2014-04-07 18:58:29
Skal spinaten koge i gryden eller bare tøes op

Jill Chang  -  2014-03-30 20:04:04
Enormt lækkert! Jeg brugte bare cremefraice ! Det lignede og smagte som gourmet mad! Skal. Lave til gæsters! Mund

  -  2013-06-28 18:36:56
Skøn ret, utroligt nem at lave, smager lige så godt som den er flot at se på. Jeg pensler bagepapiret med olie, så hænger det i fast når den skal rulles. Egner sig perfekt til gæstemad da den er lige god om den er lavet på dagen, eller dagen før. Serverer den til en god steg, med en blandet salat. Man behøver ingen sovs! Jeg har endnu ikke lavet den, uden mine gæster har bedt om opskriften :-)

Beckert  -  2013-05-05 20:43:15
Hvad serverer I til som gæstemad? Og evt. Hvilket andet tilbehør ?

Deluga  -  2013-04-12 13:55:41
MAM.Og jeg som ikke er glad for spinat.

Anne Katrine  -  2013-04-08 12:33:52
Vi laver den også altid et par dage før, men dog putter vi ikke peberfrugter i, vi putter altid skinkestrimler i :-) Smager mums! Når den næsten er færdig i ovnen, putter vi ofte reven ost ovenpå, så bliver den crispy og lækker. Den kan sagtens kommes i fryseren, og er bedst at skære ud når den er kold. Vi varmer den op i ovnen når den skal bruges.

  -  2013-01-01 17:41:36
Fantastisk ret, gæsterne nytårsaften var vilde med den. Nem at tilberede, lavede den om formiddagen og varmede skiverne op efter forretten.

John Eigil  -  2012-10-02 10:18:30
Er frysevenlig (især i skiver der så kan varmes på panden) Jeg brugte dog en rigtig flødeost i stedet for Philadelfia-klister

Carten  -  2012-04-07 22:42:27
Når jeg smider kartoffelbunden i ovnen i de angivne 20-25 min så hænger den så meget fast i bagepapiret at den er umulig at får fri. Dvs. der ikke kan rulles. Nogle forslag til at undgå dette?

Carten  -  2012-04-07 10:03:38
Når jeg smider kartoffelbunden i ovnen i de angivne 20-25 min så hænger den så meget fast i bagepapiret at den er umulig at får fri. Dvs. der ikke kan rulles. Nogle forslag til at undgå dette?

  -  2012-02-13 12:30:11
Læg et opvredet viskestykke over når den er bagt

Missrefsgaard  -  2012-01-16 09:54:41
Kan den laves uden ost, altså vil den kunne hænge sammen så?

Sanne  -  2011-08-28 23:03:30
Varmer i den så dagen efter hvis i har lavet de dagen i forvejen?

bibi  -  2011-07-23 11:47:40
Husk at smage fyldet godt til med peber og salt!! Anden gang jeg lavede var den bare helt fantastisk.. Jeg lavede den så med hakket spinat hvor jeg ikke brugte helt så meget..

  -  2011-03-01 13:33:44
Helt fantastisk, stor succes hos gæsterne

  -  2011-01-01 15:15:26
Jeg kommer 1-2 fintrevne løg og 1 tsk muskat i kartoffelmassen. Det giver mere smag.

Malebo  -  2011-01-01 11:44:58
Rigtig god kartoffelret som udseensmæssigt gør sig rigtig godt. Vakte stor succes.

BP  -  2009-12-30 07:59:53
Laver fyld af bacon og løg der er blancheret på panden og rørt sammen med pikantost. Smager godt. Laver også rullen dagen i forvejen.

KarinaBo  -  2007-01-05 18:25:08
Ser fantastisk flot ud. Jeg lavede rouladen dagen før frem til at den skulle skæres i skiver. det var meget nemmere at skære den i pæne stykker da den var kold. og den blev fremragende.