Røget laks med spinatsauce

Røget laks med spinatsauce , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.røget laks i små tynde skiver
1 kg.frisk spinat
0.5 dl.olie
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.smør
30 g.hvedemel
1.5 dl.fløde
 Salt
 Peber friskkværnet
 
 Pynt:
2 hårdkogte æg i skiver
2 store røde peberfrugter skåret i tynde ringe
 
Opskrift:
Spinaten skylles grundigt, og det overskydende vand rystes af. Olien opvarmes i en stor gryde og hvidløget kommes i. Lad det småsimrer under omrøring i 1 minut.

Spinaten tilsættes og koges ved middelvarme under omrøring, indtil spinaten er blød. Den kommes i en sigte og drypper af, hvorefter den hakkes groft.

Smørret smeltes i en gryde og melet tilsættes. Blandingen koges i 2 minutter under omrøring, medens fløden langsomt hældes i. Lad det simre, til saucen er meget tyk, under omrøring i ca. 2 minutter. Spinaten tilsættes og varmes igennem og smages til med salt og peber. Spinaten kommes over i et opvarmet fad, anrettes med røget laks, og pyntes med æg og peberfrugt.





karakterer:
Opskriften er vist 34047 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu