Røget laks i Cajun tomatsuppe

Røget laks i Cajun tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Cajun

CajunKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.røget laks i tynde strimler
1000 g.tomater halveret og befriet for kerner
 Olivenolie
50 g.smør
100 g.grofthakket løg
100 g.gulerod skåret i fine skiver
75 g.fennikel grofthakket
3 fedknuste hvidløg
7.5 dl.fiskebouillon
0.5 tsk.tørret estragon
2.5 dl.fløde
 Salt
 Peber friskkværnet
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 200 grader.

Læg tomaterne på bagepapir på en bageplade med skindet opad og pensel med olie. Lad tomaterne bage i ovnen i ca. 40 minutter, indtil de er meget bløde og skindet er mørkt. Lad dem køle af og fjern herefter skindet.

Smørret smeltes i en tykbundet suppegryde. Læg gulerod, løg, fennikel og hvidløg i gryden og svits det i 10 minutter. Herefter kommes fiskebouillonen i, sammen med estragon. Lad de simre ved svag varme i 30 minutter.

Overfør suppen til en blender sammen med tomaterne, og blend massen til en jævn suppe. Kom suppen tilbage i gryden.

Suppen bringes forsigtigt i kog sammen med fløden. Lad det simre i 5 minutter. 1 minut før servering kommes den strimlede røget laks i. Server straks i varme dybe tallerkner.





karakterer:
Opskriften er vist 15430 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu