Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejeomelet

Rejeomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :



Ingredienser:
10 tigerrejer evt. med skal (frosne)
2 forårsløg
4 æg
1 dl.piskefløde
1 spsk.sambal oelek
1 spsk.fiskesovs
1 tsk.sukker
0.5 dl.friske korianderblade
2 fedhvidløg
2-3 spsk.jordnødde- eller olivenolie
 
Opskrift:
Pil evt. rejerne ud af skallen efter optøning og hak dem groft. Pisk æg og fløde sammen og tilsæt hakkede pillede forårsløg, sambal oelek, fiskesovs, sukker, friskhakket koriander og det ene pillede og hakkede fed hvidløg. Varm olien på en pande og syd det andet hakkede pillede fed hvidløg ved medium varme, så det ikke branker. Kom æggemassen på og lad den stivne lidt. Kom så rejer på og fold siderne sammen som en halvmåne. Efter at være stegt på den ene halvdel vendes den og steger på den anden side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17940 gange,
og udskrevet 366 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu