|
0.5 | | rød chili uden kerner – hakket fint | 1 | fed | hvidløg – hakket fint | 1 | stilk | citrongræs – finthakket | 0.5 | tsk. | Gurkemeje | 1 | spsk. | olie | 1 | l. | fiske- eller hønsebouillon | 2.5 | dl. | kokosmælk af 2.5 dl. kogende vand hældt over 150 g. kokosmel blendet og siet | 200 | g. | rejer | 250 | g. | champignoner | 2 | spsk. | frisk koriander til pynt | 250 | g. | kinesiske ægenudler | | | |
| |
Kom chili, hvidløg, citrongræs og gurkemeje i en gryde med olie og lad det stege 1 minut.
Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg i 10 minutter.
Tilsæt kokosmælk, rejer og rensede kvarte champignoner og lad det koge yderligere 5 minutter.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og kom dem i suppen ved servering, hvor der kan drysses med koriander.
|