Sæt foråret på bordet

Sæt foråret på bordet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
50 g.røget hellefisk
1 stort bundt basilikum ( gem lidt til pynt )
1.5 dl.creme fraiche
1 spsk.mayonnaise
0.5 fedhvidløg.
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Blende basilikum med creme fraiche, mayonnaise og hvidløg. Smag basilikumcremen til med salt og peber.

Fordel den på tallerkenerne og anret hellefisken ovenpå.

Pynt med et par basilikumblade, og server eventuelt flüte eller små ristede stykker franskbrød til.


karakterer:
Opskriften er vist 12084 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu