Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Sæt foråret på bordet

Sæt foråret på bordet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.røget hellefisk
1 stort bundt basilikum ( gem lidt til pynt )
1.5 dl.creme fraiche
1 spsk.mayonnaise
0.5 fedhvidløg.
 Salt
 Peber
 


Tilbehør:
serveres med flüte eller små ristede stykker franskbrød.
Opskrift:

Blende basilikum med creme fraiche, mayonnaise og hvidløg. Smag basilikumcremen til med salt og peber.

Fordel den på tallerkenerne og anret hellefisken ovenpå.

Pynt med et par basilikumblade, og server eventuelt flüte eller små ristede stykker franskbrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11310 gange,
og udskrevet 175 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu