Kartoffelreder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
½ kg kartofler koges i usaltet vand, moses og røres med 2 æg og lidt smør, samt salt. Mosen sprøjtes ud i fugleredeform med kagesprøjte på en bageplade.
De bages i ovn til de er gyldne, ca. 10 min ved 200 grader. Der kan kommes forskelligt fyld i. |
|
Opskriften er vist 21054 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne