ristede hasselnøddekerner125 g. ristede hasselnøddekerner
125
g.
blødt smør125 g. blødt smør
150
g.
sukker150 g. sukker
4
æg4 æg
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
2
spsk.
kakao2 spsk. kakao
125
g.
flødeost125 g. flødeost
reven skal af 1 citron eller 1 appelsin reven skal af 1 citron eller 1 appelsin
Opskrift:
Rist nødderne og gnid de brune hinder af, det kan gøres ved at rulle dem mellem hænderne.
Hak nødderne meget fint. Rør smørret godt med halvdelen af sukkeret og rør æggeblommerne i en ad gangen. Vend mel og kakao i. Pisk flødeosten lidt lindere med 1 spsk vand og vend citronskal og nødder i. Vend blandingen i æggemassen. Pisk hviderne stive med resten af sukkeret og vend dem i dejen. Kom den i en meget velsmurt springform og bag kagen ca. ½ time ved 180 grader.
Drys kagen med flormelis og server den med frisk frugt og flødeskum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 13038 gange, og udskrevet 396 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider