saltnødder eller mandler50-100 g. saltnødder eller mandler
2
pærer2 pærer
paprika paprika
Opskrift:
læg husblasen i blød i koldt vand.
Mos osten med en gaffel. Pisk fløden til skum. Rens porren og skær den i ringe.
Rør osten med lidt af flødeskummet, tilsæt porreringe og citronsaft og krydr med peber.
Klem vandet ud af husblasen og smelt den. Pisk den i ostemassen i en tynd stråle. Vend resten af flødeskummet i.
Kom massen i en lille skål, som først skylles med koldt vand. Sæt den i køleskab i ca. 2 timer.
Dyp skålen i varmt vand og vend ostebomben ud på et dybt fad. Pynt med blade af julesalat, peberfrugtringe, blegselleri, saltnødder og pærebåde. Drys med paprika.
Tips:
En lækker måde at servere ost på, hvad enten det er til frokost eller som desset efter en middag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8629 gange, og udskrevet 155 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider