Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ostebombe

Ostebombe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 46 

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandKilde : Chefkokkens opskrifts samling

Indsendt af : Fam. Bergmann

Indsendt :



Ingredienser:
1-1.5 husblas blade
 vand
200 g.danablu
1.5 dl.piskefløde
1 lille porre
1 spsk.citronsaft
 peber
 
 Til servering:
1 julesalat
1 rød peberfrugt
0.5 blegselleri
50-100 g.saltnødder eller mandler
2 pærer
 paprika
 
Opskrift:
læg husblasen i blød i koldt vand.

Mos osten med en gaffel. Pisk fløden til skum. Rens porren og skær den i ringe.

Rør osten med lidt af flødeskummet, tilsæt porreringe og citronsaft og krydr med peber.

Klem vandet ud af husblasen og smelt den. Pisk den i ostemassen i en tynd stråle. Vend resten af flødeskummet i.

Kom massen i en lille skål, som først skylles med koldt vand. Sæt den i køleskab i ca. 2 timer.

Dyp skålen i varmt vand og vend ostebomben ud på et dybt fad. Pynt med blade af julesalat, peberfrugtringe, blegselleri, saltnødder og pærebåde. Drys med paprika.

Tips:

En lækker måde at servere ost på, hvad enten det er til frokost eller som desset efter en middag.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8323 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu