Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Aspargessuppe (Farvelsuppe)

Aspargessuppe (Farvelsuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
NatmadRet : Natmad - Skrub af suppe

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Aspargessuppe (Farvelsuppe), billede 4 Aspargessuppe (Farvelsuppe), billede 1 Aspargessuppe (Farvelsuppe), billede 2 Aspargessuppe (Farvelsuppe), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
250 gram Kødboller. dybfrost
   
Opskrift:
Hæld aspargessnitterne til afdrypning.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand. Tilsæt derefter hønsebouillon. Lad suppen koge igennem 5 min.

Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.

Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (23 stemmer)

Opskriften er vist 51039 gange,
og udskrevet 1029 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6295 (1498 kcal)
KJ pr. Pers. 1259 (299 kcal)
Vægt ialt 1501 gram
Vægt pr. Pers. 300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 419 KJ (99 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-11-19 17:04:53
kan suppen fryses

mig  -  2007-03-29 14:39:12
den er fra Karolines kogebog

joan  -  2007-01-01 16:36:35
det er en god opskrift