Tunfiskemousse med kaviar

Tunfiskemousse med kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Inge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.tunfisk i olie á 200 g
 olie fra den 1 dåse skal bruges
1 løg
1 citron saften heraf
2.5 dl.cremefraiche 18%
6 Husblas, blade
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
150 g.rød kaviar
 
 Pynt:
 tomater
 citronmelisse
 
Opskrift:
tunfisk, løg, citronsaft og cremefraiche blendes. Fløden piskes stiv Husblsa lægges i koldt vand og når den er blød "krammes" vandet af og husblasen smeltes i en gryde. Husblas røres i tunmassen. Når massen har stået lidt UDEN at blive for fast røres først den stift piskede fløde i og derefter kaviaren. kommes i en form. Sættes i køleskab i et døgn.

Tips:

Kan serveres på lidt friskskåret salt og dertil en grøn dressing Purløg, dild, karse og persille hakkes fint. Røres sammen med lidt mayonnaise og citronsaft slat og peber. Derefter røres cremefraiche i





karakterer:
Opskriften er vist 27077 gange,
og udskrevet 967 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god opskrift frisk og lækker. Skønt at den kan fryses