Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tunfiskemousse med kaviar

Tunfiskemousse med kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Inge

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tunfisk i olie á 200 g
 olie fra den 1 dåse skal bruges
1 løg
1 citron saften heraf
2.5 dl.creme fraiche 18%
6 husblas blade
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
150 g.rød kaviar
 
 Pynt:
 tomater
 citronmelisse
 
Opskrift:
tunfisk, løg, citronsaft og crem fraiche blendes. Fløden piskes stiv Husblsa lægges i koldt vand og når den er blød "krammes" vandet af og husblasen smeltes i en gryde. Husblas røres i tunmassen. Når massen har stået lidt UDEN at blive for fast røres først den stift piskede fløde i og derefter kaviaren. kommes i en form. Sættes i køleskab i et døgn.

Tips:

Kan serveeres på lidt friskskåret salt og dertil en grøn dressing Purløg, dild, karse og persille hakkes fint . Røres sammen med lidt mayonaise og citronsaft slat og peber. Derefter røres creme fraice i


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 25301 gange,
og udskrevet 933 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pia J  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god opskrift frisk og lækker. Skønt at den kan fryses