Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesisk gryde

Kinesisk gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk gryde, billede 4 Kinesisk gryde, billede 1 Kinesisk gryde, billede 2 Kinesisk gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.skinkekød i tern eller strimler
3-4 spsk.olie
2 dl.hakket løg
250 g.champignoner
4 dl.bouillon
4 spsk.kinesisk soya
 
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 dåsebambusskud (500 g.)
1 dåsebønnespirer (500 g.) eller 250 g friske
 salt
 peber
1-2 spsk.Maizena
25-50 g.smuttede mandler (kan udelades)
 
Opskrift:
Brun kødet ad 2 gange i varm olie i en stor stegegryde. Tag kødet op.

Svits de hakkede løg.

Læg kødet tilbage og kom champignons i, og hæld bouillon og soya ved. Lad det småstege til kødet er næsten mørt - ca. 45 min.

Skær peberfrugter og bambusskud i strimler, og lad det koge med i 5 min.

Jævn med Maizena udrørt i soya. Lad det koge igennem. Tilsæt bønnespirer og mandler. Smag til med salt, peber og evt. soya.

Serveres med løse ris.

Tips:

Kan fryses, men det er bedst at komme bambusskud og bønnespirer i efter optøning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (61 stemmer)

Opskriften er vist 95927 gange,
og udskrevet 3057 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-01-19 13:05:30
De n smager godt

Louisa  -  2013-01-28 19:48:58
Super lækker opskrift. Men jeg kan slet ikke se hvor 4-5dl vand kan være nok når det skal koge i 45 minuuter. Jeg hældte ekstra vand i 3 gange og endte med at bruge ca 1,8 liter i det hele, ellers havde der ikke været noget sovs.

  -  2011-01-17 11:50:57
Hvad er det for noget buollion man skal bruge?

mikdk  -  2010-04-08 04:31:20
Champignon småstege i 45 min...??? Så er der vist ikke meget tilbage...

en kender  -  2009-03-02 12:48:10
Super ret.. smagte faktisk ret godt. I skal prøve den rigtige opskrift inden i ændre på den, for den er faktisk ret god !

  -  2008-09-09 16:28:46
lidt flere grøntsager i så er den god :D

mig  -  2007-12-06 19:03:20
det ser meget lækkert ud

mamasan  -  2007-01-04 09:21:46
hvorfor bruger du ikke kinesiske krydderier i dine wok opskrifter - ingefær, chezuan peber, stjerneanis osv. - prøv evt. med Netto/Føtex stir fry sauce, den har alle krydderier, og findes i 3 varianter, kommes over retten til sidst blandet med lidt vand - så får man først rigtig smag på retten

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Var da okay, men smagte lidt neutralt

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte 500 g. bønnespire fra dåse (drænet vægt) men syntes det blev lidt rigeligt, så det er måske nok med en dåse på 500 g.

  -  0000-00-00 00:00:00
det smage rigtigt godt