Aflivning og partering af levende hummer

Aflivning og partering af levende hummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 levende hummere
 Vand
 
Opskrift:
Ved visse retter med hummer kræves det at hummeren dræbes og parteres før videre tilberedning.

Læg hummeren med rygskjoldet opad. Hold halen fast med et rent viskestykke. Stik spidsen af en skarp kniv mellem øjnene ved korsmærket på hovedet. Stik kniven hele vejen igennem ned til spækbrættet. Del hummeren hele vejen igennem ned til halen og fjern mavesæk - den sidder fremme ved hovedet og den sorte tarm, men læg rognen og den grønne indmad til side.


karakterer:
Opskriften er vist 39628 gange,
og udskrevet 697 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-08-15 21:53:36
Giver fiskehandleren ret... eneste rigtige måde

Nadja  -  0000-00-00 00:00:00
Nu er jeg tilfældigvis fiskehandler og ud fra egen erfaring ved jeg at det er nemmest at skære hummeren ud når den ligger på ryggen.