Maskeret æg

Maskeret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 æg kogt "smilende" (7 min.)
 strimlet salat
 rejer
 karry
2 spsk.creme fraiche
 salt
 peber
 karse
 
Opskrift:
Pil ægget og læg det på salaten. Garnér med pillede rejer. Rør carry med creme fraiche og smag til med salt og peber. Kom det over ægget. Klip karse over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8609 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu