Maskeret æg

Maskeret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg kogt "smilende" (7 min.)
 strimlet salat
 rejer
 karry
2 spsk.cremefraiche
 salt
 peber
 karse
 
Opskrift:
Pil ægget og læg det på salaten. Garnér med pillede rejer. Rør karry med cremefraiche og smag til med salt og peber. Kom det over ægget. Klip karse over.





karakterer:
Opskriften er vist 9988 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu