Israelsk fyldt avocado - avokado im egotzim

Israelsk fyldt avocado - avokado im egotzim, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado

Oprindelsesland : Israel

IsraelIndsendt :
Israelsk fyldt avocado - avokado im egotzim, billede 4 Israelsk fyldt avocado - avokado im egotzim, billede 1 Israelsk fyldt avocado - avokado im egotzim, billede 2 Israelsk fyldt avocado - avokado im egotzim, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 modne avocadoer
 
0.5 stilkebladselleri
1 løgtopspidser
0.5 dl.pinjekerner
50 g.sorte oliven
0.5 citron saften heraf
2 spsk.oliven olie
0.5 tsk.koriander frø
0.5 tsk.spidskommen
0.5 spsk.hakket persille
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Del avocadoerne og kassér kærnerne.

Tag 4 oliven fra til pynt. Hak bladsellerien, løgtoppene, nødderne og de udstenede oliven og rør dem sammen med krydderierne. Smag til med salt og peber.

Servér blandingen, drys med persille og top med en oliven.


karakterer:
Opskriften er vist 47457 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Larsen  -  2022-02-17 12:55:26
Løgtoppe er løgstængler, altså dem man tager fat i, når løget hives op af jorden. Stænglerne følger som regel med i starten af sæsonen, hvor løgene er nyhøstede. Vi kender også løgtoppe fra forårsløg. Hvis du har løg uden top og absolut vil have løgspirer, kan man lægge løget til at spire - læs nærmere på nettet. Alternativt kan man bare bruge purløg.

  -  2021-01-31 21:25:58
Hvad menes der med løgtopspidser???