500 gr rosenkål klargøres og snittes fint. 2-3 æbler skrælles og rives.Der dryppes 2 -3 tsk citronsaft over den revne æble.
1/2 liter piskefløde piskes til flødeskum sammen med 2 tsk sennep og 2 spsk sukker.
Snittet rosenkål, revet æble og flødeskummet blandes sammen.
Tips:
Smager fint til julemaden. Kan sagtens erstattte Waldorf-salaten !!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12889 gange, og udskrevet 365 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider