Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk hvidløgsbrød

Italiensk hvidløgsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
4 modne tomater
4 skiver godt landbrød eller 1 flüte
4 fedhvidløg
 smør
 Salt
 friskkværnet peber
 lidtfrisk basilikum
 
Opskrift:
Skold og flå tomaterne. Fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Lad det dryppe af. Smør brødskiverne med smør. Pil hvidløgsfeddene og pres dem og gnid dem godt ind i de smurte brød. Fordel tomatkødet på brødskiverne. Krydr med salt og masser at friskkværnet peber. Pynt med lidt fintstrimlet basilikum Gratineres i ovnen ved 220 grader til brødene er gyldne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (43 stemmer)

Opskriften er vist 35919 gange,
og udskrevet 748 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maria  -  2006-11-30 15:50:43
Jeg lavede dem med friske tomatskiver og revet ost og ellers efter opskriften og serverede dem som forret, det gav bonus hos gæsterne