Sabaayad

Sabaayad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Somalia

SomaliaIndsendt :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
2 æg
2 spsk.olivenolie
1 tsk.salt
2 dl.vand (hældes i til dejen har en blød konsistens)
 
Opskrift:
Mel, æg, olie og salt hældes i en skål. Samles med vandet til dejen er blød og smidig. Æltes godt i 8-10 min. Del dejen i boller på størrelse med en tennisbold. Lad bollerne hvile udækket i 10-15 min. Rul hver bolle ud i A4 størrelse. Fold den ene langside lidt ind over midten. Fold den anden langside hen over. Hiv lidt i dejen og fold den ene ende ind til midten og fold den anden over. Resultat en firkant på ca. 10x7 cm.


karakterer:
Opskriften er vist 18755 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (72 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

pissst  -  2011-06-20 21:25:52
det skal ikke i ovnen eller men det skal steges på panden

  -  2010-08-18 19:03:09
det skal hæves i ca. 30min. og derefter skal det steges på en bradpande med en spsk olie i. i begge sider ind til den for farve .

Roobl3  -  2008-03-11 20:51:38
Man kan også lave kibis (andet ord for sabaayad) uden æg..:)

somali-girl  -  2007-02-08 11:37:33
og så er det klare

somali-girl  -  2007-02-08 11:36:51
Det skal steges med lidt olie på pande til det bliver lidt gyldent brun og til det bliver lidt kraftigt

Marissa  -  0000-00-00 00:00:00
Det skal på panden uden fedtstof -

tanja  -  0000-00-00 00:00:00
hej... der mangler angivelsen på bagetid og om det skal steges eller bages... ellers lyder det meget godt

ulla  -  0000-00-00 00:00:00
sig mig lige mangler der ikke noget. skal det koges i kolie eller bages i ovn

maja  -  0000-00-00 00:00:00
hvor længe skal de have og til hvad temperatur

Elin  -  0000-00-00 00:00:00
jeg vil da gerne vide hvor længe det skal bage og ved hvilken varme