Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flæskerullepølse

Flæskerullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
PålægRet : Pålæg - Rullepølse

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Flæskerullepølse, billede 4 Flæskerullepølse, billede 1 Flæskerullepølse, billede 2 Flæskerullepølse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Svinebryst. slag. rullesteg
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. allehånde, stødt
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Opskrift:
Salt, peber, sukker og allerhånde blandes godt og gnides på kødet. Løgene hakkes fint og drysses på kødet. Husblasen fordeles ovenpå løgene, og kødet rulles sammen.

Rullepølsen pakkes ind i husholdningsfilm (det holder på saften) og snørres derefter med bomuldsgarn. Pølsen dækkes til og stilles i køleskabet i mindst 2 døgn.

Den koges i vand i ca 1 ½ time.

Når pølsen er kogt, skal den stå under let pres i køleskabet ( læg et lille spækbræt ovenpå pølsen og sæt en mindre gryde med vand ovenpå).

Rullepølsen serveres med groft rugbrød, fedt, sky og løgringe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (24 stemmer)

Opskriften er vist 94946 gange,
og udskrevet 2725 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14323 (3410 kcal)
KJ pr. Portion 14323 (3410 kcal)
Vægt ialt 1824 gram
Vægt pr. Portion 1824 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 785 KJ (186 kcal)
Protein 15.5 gram
Fedt 13.3 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Alex   -  2015-12-19 10:07:01
Er igang, kunne dog aldrig finde på at pakke den ind i film eller stegepose. "?kemi".

kirsten larsen  -  2013-09-06 16:30:25
jeg koger ikke, men bruger ovnen. den snørrede rullepæle i en franskbrødsform, der kommes vand ved og 2 timer i ovnen ved ca 200g skal det være rigtigt let, køber jeg en rå rullepølse i supermarkedet, pakker dem ud og putter ekstra krydderier løg og husblas i og så tilbage i den elastiske pose fra forretningen, så er den også klar til ovnen

kok  -  2012-12-30 10:05:05
husholdningsfilm blive på mens man koger pølsen det ses også på det sidste foto

*  -  2012-07-22 11:32:23
Brug micro ovns film. Det kan holde til varmen

Anni  -  2011-10-03 10:21:02
en meget mærkelig opskrift!

Steffen  -  2011-04-05 14:43:03
hvis husholdningsfilmen skal fjernes - så skal man jo til at snøre den sammen igen ??

Steffen  -  2011-04-03 15:18:19
"Nej tag endelig filmen af inden kogning" - hvis filmen skal tages af - så skal den jo snøres een gang til før kogning ? Film kan tåle ca 90grader med hvad med at bruge en stegepose i stedet og koge den i denne ?

Ingrid  -  2010-12-19 20:48:39
Nej tag endelig filmen af inden kogning.

  -  2010-12-16 12:23:19
Hej lige et spørsmål skal husholdningsfilm blive på mens man koger pølsen

anette  -  0000-00-00 00:00:00
udemærket pålæg