Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kernemælkssuppe

Kernemælkssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
0.75-1 dl.hvedemel
0.75-1 dl.sukker
1.25 l.kærnemælk
1 tsk.reven citronskal
1-2 æg
 evt.1 dl. rosiner
 


Opskrift:
Mel og sukker blandes godt i en tykbundet gryde og udrøres med kærnemælken. Citronskallen tilsættes og suppen bringes i kog under kraftig piskning, så den ikke skiller.

Efter et kort opkog tilsættes rosinerne og suppen smages til med sukker. Æg piskes med lidt sukker i en skål, og vendes herefter i suppen.

Tips:

I stedet for æg kan man servere flødeskum (af ca. 1 dl piskefløde) til suppen. Rosinerne kan ombyttes med snittede mandler.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 13143 gange,
og udskrevet 254 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu