Sandwichboller I

Sandwichboller I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 14 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :

Ingredienser:
3 dl.kærnemælk
2 dl.sødmælk
25 g.gær
2 tsk.salt
300 g.hvedemel
50 g.groft rugmel
 
 Pynt:
1 æggehvide
 sesamfrø
 
Opskrift:
Rør gæren ud i lidt af væsken, og pisk den sammen med resten af væsken, salt og 250 g mel og rugmelet. Lad denne for-dej stå tildækket, et par timer et lunt sted, indtil den bobler. Ælt den med resten af melet, og lad den hvile et kvarters tid.

Form den til 14 boller, der rulles let ud med kagerullen, og stilles til hævning ½ time, tildækket. De pensles med sammenpisket æggehvide og drysses med sesam, før de bages i ca. 15 min. ved 225°.


karakterer:
Opskriften er vist 24545 gange,
og udskrevet 764 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jan  -  2014-04-05 19:34:06
Rigtig lækre og smagfulde boller! Jeg kommer 500g hvedemel og 100g groft rugmel i før hævning, og tilsætter ca. 200 g mel efter hævning.

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
...OG i øvrigt MEGET fryseegnet

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
GOD opskrift, men der skal ca. dobbelt så meget mel i, i følge efterhånden en del venner og familie der har prøvet den !!