Kartofler skåret i meget små terninger2 Kartofler skåret i meget små terninger
0.5
kop
bulgur0.5 kop bulgur
Opskrift:
Skær kødet i terninger på ca. 2,5 cm. Brun kødet med løg og hvidløg i smør eller olie. Når kødet er brunet fyldes vand i gryden, og krydderier tilsættes. Lad det småkoge i en time, eller indtil kødet er mørt.
Tilsæt Bulguren og lad det koge videre. Lige inden Byggen er færdig tilsættes kartofler, og det hele koger videre indtil kartoflerne er færdige
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10875 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider