Kalkunfrikadeller 02

Kalkunfrikadeller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Futten

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalkun
1 æg
2-3 dl.hønsebouillon
100 g.rasp
1 knsp.ingefær
2-3 fedknust hvidløg
1 bdt.hakket persille
 salt
 peber
 Smør eller olivenolie
 
Opskrift:
Alle ingredienser kommes i en stor skål, og farsen blandes. Frikadellerne formes med en stor spiseske og steges på panden.

Tips:

Frikadellerne er skarpere i smagen end traditionelle danske kalv/flæsk frikadeller. Udelades persillen ændres smagen temmelig meget og i mildere retning. De kan også laves mindre og serveres som kødboller i tomatsaucen i "Spaghetti Meatball" eller bollerne i karry saucen i "Ris og Karry".





karakterer:
Opskriften er vist 10558 gange,
og udskrevet 282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu