Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidløgs-kryddereddike

Hvidløgs-kryddereddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 fedhvidløg
7 kvistefrisk timian
2 røde chilipeber
1.5 tsk.salt
1 l.eddike
 
Opskrift:
Eddiken koges med timian og chili i ringe. Hvidløgene blancheres i kogende vand, og står i 2 min. Vandet hældes fra og de fyldes på flaske. Chili og timian tages op af eddiken, og kommes i flasken sammen med saltet. Eddiken koges op og hældes over. Flasken lukkes tæt, og henstår i 2-3 dage. Eddiken hældes fra og gives et opkog, hvorefter den atter hældes over. Flasken lukkes og opbevares mørkt og køligt. Eddiken er god som tilsætning i forskellige stegesaucer, og hvidløgene kan anvendes knust i mange sammensætninger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11970 gange,
og udskrevet 205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu