Torskesuppe

Torskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Ben og afpuds fra en stor kogetorsk
 Løg
 Tomater
 Creme fraiche
 
Opskrift:
Torsken skal deles i tre stykker: Hoved, mellemstykke og hale. Kødet fra mellemstykket skæres fra benene til senere brug til fiskefrikadeller. Hovedet finpudses for kød, og halen bruges til kogning. Suppe: Benene fra mellemstykket samt afpuds fra hoved- mellemstykket koges sammen med løg ca. ½ time. Si suppen. Tomater koges i suppen; når de er kogt ud, blendes det hele. Smag til med salt og peber og jævn evt. suppen. Pynt med toppe af creme fraiche. Serveres med trekantede kuvertbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18487 gange,
og udskrevet 227 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Susan  -  2010-08-25 16:27:32
Hvor mange løger, hvor mange tomater, hvor meget creme fraiche?

lars  -  2009-02-11 18:55:33
mangel fuld opskrift... vor mange løg vor mange tomater, til vor meget fong.