Lamtagine

Lamtagine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2500 g.udbenet lammebov
5 fedhakkede hvidløg
1 tsk.safrantråde
1.5 tsk.stødt ingefær
1.5 spsk.paprika
0.75 tsk.friskkværnet sort peber
3.5 dltsk. smuttede hele mandler
2 kanelstænger
200 grosiner
1 spsk.stødt kanel
2 dlolivenolie
2 revet løg
5 dl.tomatjuice
2000 g.flåede tomater
1500 g.skrabede kartofler
 vand til det dækker
 
Opskrift:
Skær lammeboven i tern 6x6 cm. og mariner det i hvidløg, safran ingefær, paprika, sort peber, revet løg stødt og hel kanel i 3-4 dage i køleskabet eller i 2 dage ved stuetemperatur.

Tør kødstykkerne af og brun dem kraftigt i olivenolie. Tilsæt resten af ingredienserne minus mandler, rosiner og kartofler. Kog sagte 2 - 2 1/2 time ved konstant skumning.

Lige inden kødet er mørt tilsættes de sidste ingredienser og retten koger 20 min ekstra.

Servering:
Pynt med hakket koriander/persille og server groft brød og couscous til.





karakterer:
Opskriften er vist 8318 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu