Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Østershatte, ristede i ovn

Østershatte, ristede i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Østershat

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : BB

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.østerhatte
2-3 spsk.oliemargarine
 salt
 
Opskrift:
Østershattene rengøres ved at det groveste af stokkene fjernes og de flåes evt.(fra stilkenden fjernes "huden" ved at trække den væk fra stilk-enden). Østerhattene deles i passende stykker - dette gøres nemmest og pænest ved at rive dem i stykker fra yderkanten ind mod stilk-kanten - altså på langs af lamellerne. Oliemargarinen hældes i en plastpose og østershattene kommes i posen, hvorefter de forsigtigt vendes rundt så der kommer lidt oliemargarine på alle stykkerne. Herefter hældes de ud på en bageplade der er beklædt med bagepapir. De fordeles så de ikke ligger ovenpå hinanden. Der drysses lidt fint salt over og pladen sættes i ovnen ved 200 gr. (gerne varmluft) i 10-20 min. (alt efter mængde og størrelse)til østershattene er møre og lidt sprøde i kanterne. Serveres som tilbehør til en god (hakke-)bøf.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 30124 gange,
og udskrevet 841 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bente Holmgaard  -  2015-12-08 16:42:15
Kan de fryses efter saltning