Hvidvinsdampet pighvar

Hvidvinsdampet pighvar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hvidvinsdampet pighvar, billede 4 Hvidvinsdampet pighvar, billede 1 Hvidvinsdampet pighvar, billede 2 Hvidvinsdampet pighvar, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.pighvar
1 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
1 bdt.grønne asparges
100 g.rucolasalat
50 g.radicio salat
 
0.5 dl.limesaft
1 dl.olivenolie
4 soltørrede tomater i olie
 
Opskrift:
Filetér pighvarren og læg den på en smurt pande. Hæld hvidvin over til bunden er dækket og drys med salt og peber. Dæk det hele med sølvpapir og damp fisken over svagt blus. Vent med at fjerne skindet til fisken er færdig!

Damp de grønne asparges i let saltet vand, til de er møre.

Blend olie, limesaft og soltørrede tomater til en marinade, og skyl salaterne inden de vendes forsigtigt heri.

Del pighvarren i mindre stykker og anret den sammen med skråtskårne stykker asparges på en bund af salat.





karakterer:
Opskriften er vist 61637 gange,
og udskrevet 990 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-25 17:28:00
Den skal dampes på komfuret, så grader er ikke nødvendigt, den skal dampes til kødet er hvidt og fast.

  -   2008-01-06 15:40:30
ubrugelig opskrift for begyndere. Damp fisken til den er færdig...jatak, men på hvilken temp. og hvorlænge fex. 180 grader, ca. 20 min. ville være informativ.