Ristede kastanjer
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit et kryds i den spidse ende af hver kastanje med en skarp kniv. ( Hvis de ikke snittes, kan de eksplodere i ovnen.)
Sæt kastanjerne side om side i groft salt på en bradepande eller et ovnfast fad. Rist dem ved 225 grader C. alm. ovn i ca ½ time. Server med groft salt og smør |
|
Opskriften er vist 79826 gange,
og udskrevet 816 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2013-10-22 22:10:16 Hvorfor er det egentlig at man sætter kastanjerne i groft salt? anonym - 2010-12-17 16:38:26 En halv time er alt for længe. 15-20 min. ved 200 grader. mette - 2010-07-19 11:07:17 kastanjer skal koges!! Joan Christiansen - 2009-10-22 09:10:40 Jeg ristede kastanjerne ved luftvarme og stegte dem ved 200° i ½ time, Kastanjerne var meget hårde i toppen. Enten skal de steges ved endnu lavere temperatur, ellér også skal de stege kortere tid. Louise - 2009-10-15 22:02:01 Vigtigt at sætte kastanjerne i salt, ellers bliver de hårde i stedet for bløde. Mikkel - 2009-10-11 10:33:51 Både skal og hinde er lettest at fjerne fra kastanjerne, mens de er varme. funkis - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er der i vejen, når den indre hinde om næsten alle mine kastanjer klistrer uhjælpeligt fast til kernen? Zitta Sommer - 2005-01-01 01:01:01 til Lena Svendsen og andre: husk kun at bruge spisekasanjer :) ikka alm. hestakastanjer, da de er meget bitre. qrtole - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan rister jeg kastanier på bål/ grill? lenasvendsen - 2005-01-01 01:01:01 Kan alle slags kastanier bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne