Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ristede kastanjer

Ristede kastanjer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ristede kastanjer, billede 4 Ristede kastanjer, billede 1 Ristede kastanjer, billede 2 Ristede kastanjer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kastanjer
1000 g.groft salt
 
 
Opskrift:
Snit et kryds i den spidse ende af hver kastanje med en skarp kniv. ( Hvis de ikke snittes, kan de eksplodere i ovnen.)

Sæt kastanjerne side om side i groft salt på en bradepande eller et ovnfast fad. Rist dem ved 225 grader C. alm. ovn i ca ½ time.

Server med groft salt og smør


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (27 stemmer)

Opskriften er vist 70974 gange,
og udskrevet 792 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lotte  -  2013-10-22 22:10:16
Hvorfor er det egentlig at man sætter kastanjerne i groft salt?

  -  2010-12-17 16:38:26
En halv time er alt for længe. 15-20 min. ved 200 grader.

mette  -  2010-07-19 11:07:17
kastanjer skal koges!!

Joan Christiansen  -  2009-10-22 09:10:40
Jeg ristede kastanjerne ved luftvarme og stegte dem ved 200° i ½ time, Kastanjerne var meget hårde i toppen. Enten skal de steges ved endnu lavere temperatur, ellér også skal de stege kortere tid.

Louise  -  2009-10-15 22:02:01
Vigtigt at sætte kastanjerne i salt, ellers bliver de hårde i stedet for bløde.

Mikkel  -  2009-10-11 10:33:51
Både skal og hinde er lettest at fjerne fra kastanjerne, mens de er varme.

funkis  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er der i vejen, når den indre hinde om næsten alle mine kastanjer klistrer uhjælpeligt fast til kernen?

Zitta Sommer  -  0000-00-00 00:00:00
til Lena Svendsen og andre: husk kun at bruge spisekasanjer :) ikka alm. hestakastanjer, da de er meget bitre.

qrtole  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan rister jeg kastanier på bål/ grill?

lenasvendsen  -  0000-00-00 00:00:00
Kan alle slags kastanier bruges?