Ristede kastanjer

Ristede kastanjer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Ristede kastanjer, billede 4 Ristede kastanjer, billede 1 Ristede kastanjer, billede 2 Ristede kastanjer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kastanjer
1000 g.groft salt
 
 
Opskrift:
Snit et kryds i den spidse ende af hver kastanje med en skarp kniv. ( Hvis de ikke snittes, kan de eksplodere i ovnen.)

Sæt kastanjerne side om side i groft salt på en bradepande eller et ovnfast fad. Rist dem ved 225 grader C. alm. ovn i ca ½ time.

Server med groft salt og smør





karakterer:
Opskriften er vist 79827 gange,
og udskrevet 816 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-22 22:10:16
Hvorfor er det egentlig at man sætter kastanjerne i groft salt?

  -   2010-12-17 16:38:26
En halv time er alt for længe. 15-20 min. ved 200 grader.

  -   2010-07-19 11:07:17
kastanjer skal koges!!

  -   2009-10-22 09:10:40
Jeg ristede kastanjerne ved luftvarme og stegte dem ved 200° i ½ time, Kastanjerne var meget hårde i toppen. Enten skal de steges ved endnu lavere temperatur, ellér også skal de stege kortere tid.

  -   2009-10-15 22:02:01
Vigtigt at sætte kastanjerne i salt, ellers bliver de hårde i stedet for bløde.

  -   2009-10-11 10:33:51
Både skal og hinde er lettest at fjerne fra kastanjerne, mens de er varme.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er der i vejen, når den indre hinde om næsten alle mine kastanjer klistrer uhjælpeligt fast til kernen?

  -   2005-01-01 01:01:01
til Lena Svendsen og andre: husk kun at bruge spisekasanjer :) ikka alm. hestakastanjer, da de er meget bitre.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvordan rister jeg kastanier på bål/ grill?

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan alle slags kastanier bruges?