Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fiskefilet med remoulade

Fiskefilet med remoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Tilberedningstid : 30 minutter

Indsendt :


Fiskefilet med remoulade, billede 4 Fiskefilet med remoulade, billede 1 Fiskefilet med remoulade, billede 2 Fiskefilet med remoulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:
Filetterne gåes igennem for ben, det yderste af filetterne kan skæres af.

Fileten vendes først i mel, så i sammenpisket æg og derefter i rasp.

Steg fileten på en varm pande i smør.

Serveres lune med citronbåde og remulade.

Tips:




Beskrivelse:
Den klassiske smørstegte fiskefilet, serveres gerne med remulade



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (180 stemmer)

Opskriften er vist 235842 gange,
og udskrevet 2830 gange.


Energi:
KJ total 9292 (2212 kcal)
KJ pr. Pers. 1161 (276 kcal)
Vægt ialt 1168 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 795 KJ (189 kcal)
Protein 14.9 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

HR  -  2017-07-25 11:18:47
Torben Hansen se nedenunder. Alle ved at man kan tilsætte olie til det varme smør så smøret ikke brænder sort. Dvs. hvis man har været aktiv i køkkenet.

Torben Hansen   -  2017-04-22 17:51:01
Jeg er forvirret over at der bliver nævnt "olie" i opskriften, uden der er beskrevet hvad den er tænkt til.

Palle  -  2015-10-01 06:37:56
Til Mads Bo Olie sammen med smør til stegning, gør at smørret ikke bliver "sort"

Fie  -  2014-03-16 16:27:25
Lige hvad jeg manglede, tak. En rigtig gammeldags panering :)

tanja  -  2014-02-10 07:23:35
har lavet det før hvor jeg har vendt dem i rugmel..det smager virkelig godt..skyl under hanen og vend dem i rugmel..

Mads Bo  -  2014-02-09 13:00:53
Elendig opskrift! Hvad skal olien bruges til? 200 g rasp, men hvor mange g mel? Hvor længe skal de stege?

  -  2013-03-16 10:30:11
En vellykket opskrift lige til 10-00000000000 Hilsen Karina Svendborg

hans  -  2011-12-30 20:31:44
der er intet om det at lave remoulsde ,så den opskrift er faktisk uden relevans til hvad interesserede søger

kristian  -  2011-12-09 16:26:47
fed mad? undskyld men der er tale om fisk vendt i rasp...det er altså ikke særlig fedt. I kan jo også bare stege i olie, det gør det mindre "fedt" hvis der er der man er bange for det. Nu er det også en opskrift på fiskefilet, så hvis i vil have en salat eller hvad i nu ønsker, så lav det da. Der er da ingen der siger i slavisk skal følge denne opskrift og ikke spise andet end det der står....spis den på rugbrød og spis en salat til...så er den ikke så usund længere.

Mads  -  2011-02-28 16:45:18
Hej. Jeg er 13 å3 går meget op i at lave mad. Jeg laver selv fiskefilet for første gang da jeg syntes det er fed mad. Lige det her jeg havde brug for at vide tak.

Inge V.  -  2010-06-14 18:24:46
Hvor er det sunde henne? Ja, det er rigtigt. Denne ret er en fed, lækker dansk ret. Server fiskefileterne med pommes frites og nyd det. Det feder først i morgen og der spiser vi salat og så tænk på, at det er sundt at spise fisk.

maja   -  2010-02-19 12:39:30
den er totalt lækkere end den jeg pleje (slurp)

smukke  -  2009-09-17 15:11:36
jaé hvem siger at det skal være sundt?;)

  -  2009-07-26 15:17:36
Hvem siger det skal være sundt?:o)

Mie  -  2009-01-13 00:26:56
God opskrift, - sådan plejer jeg også at gøre, - nemlig at vende først i mel, derefter i æg og til sidst i rasp. Der står bare ikke hvor længe filetterne skal stege på hver side! 2 - 3 min er nok, og man behøver ikke stege i smør (kan ikke selv lide det). Olie eller Becel er bedre, synes jeg.

super emilie og super clara<33  -  2008-10-16 12:58:02
den er super god, men hvor er det sunde henne? vad med en salat!!! m.v.h fra super pigerne<33

Hanne   -  2008-08-22 17:28:23
Til alle de paneringsforskrækkede. Brug rugmel.

ulla  -  2008-01-29 13:02:58
det er vigtig at det er frisk fisk

bella  -  2007-12-27 19:59:56
det er en rigtig god oppskrift i sær med lidt remolade.

Kokken  -  2007-08-04 17:42:43
Nej borglum, det passer ikke, jeg er kok og har været det i 24 år. Og det du siger passer slet ikke... Panering kan både være rasp og mel, og det behøver ikke blive vændt i hverken mel eller æg før man putter der i rasp. Faktisk burde væden fra fisken være nok til at få raspen eller melen til at holde fast !!!!!!

Peter  -  2007-08-02 16:08:00
Det er synd hvis der kommer alt for meget panering (dej) omkring fisken så den ikke bliver stegt men kogt i fedt. ½mel og ½ rask med lidt salt skal de blot vendes i før de kommes på panden.

Henrik  -  2007-07-15 16:48:56
Syntes det bliver bedst hvis man tørre fisken af for væde inden man vender dem, kun i mel...

Danny  -  2006-12-06 17:28:39
Det er en fin opskrift. Jeg skal lave det for første gang. Jeg ville være på herrens mark uden denne opskrift.

Jose  -  0000-00-00 00:00:00
det var en fin opskrift, lige det jeg skulle vide.

leif.  -  0000-00-00 00:00:00
1 del mel til3 dele rasp blandes til panering sådan...

borglum  -  0000-00-00 00:00:00
al panering skal først vendes i mel