Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Stegte julesild i rød eddikelage

Stegte julesild i rød eddikelage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

BuffeterRet : Buffeter

Hovedingrediens : SildeFisk

SildHøjtid: Jul

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :


Stegte julesild i rød eddikelage, billede 4 Stegte julesild i rød eddikelage, billede 1 Stegte julesild i rød eddikelage, billede 2 Stegte julesild i rød eddikelage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Ferske sildefileter
 Rugmel
 salt
 peber
 
 Lage:
1 dl.Olie
1 dl.Eddike
2 dl.Tomatpure
2 tsk.Karry
2 spsk.Sennep
4 spsk.Sukker
2 løg hakkede
1 Peberfrugt i tern
1 Stor pære
1 Rosmarin (stilk) friskhakket eller 1 tsk. tørret
 


Opskrift:

Paner de udfoldede fisk i rugmel blandet med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.

Rør lagen godt sammen og smag den til. Skær pæren i små både med skræl og læg dem i et fad sammen med de stegte sild.

Hæld lagen over og lad dem trække mindst 4 timer før serveringen.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (18 stemmer)

Opskriften er vist 41086 gange,
og udskrevet 1231 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birthe  -  2013-12-11 19:54:05
I stedet for rosenmarin og pærer, så kom tørret chili i. Den må godt være stærk. Super gode


Jette København Ø  -  2012-01-10 15:11:35
Jeg delte fileterne, da jeg hev skindet af dem for at få ben og rygfinne af. Stegte dem i olie på fuldt blus, og vendte dem tit. Synes der kommer for meget tomatpure i - det vil jeg sætte lidt ned i mængde fremover. Undlod rosmarin, da jeg synes det smager forfærdeligt. Og havde heller ikke pære i...


Thorleif  -  2008-12-05 16:09:02
Skal lagen ikke koges før brug???


Kirsten A  -  0000-00-00 00:00:00
sildefilerne skal smøres på indersiden med djionsennep, herefter vendes i rugmel tilsat salt og peber. - De stegte sild skal lægges lune ned i lagen, da de trækker den gode smag ind i fileen.


Ramos  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon lage. Har dog tilsat en sildekrydderiblanding fra Hedebogaard A/S samt laurbærblade


Michael R -  -  0000-00-00 00:00:00
Skal lagen ikke koges iennem ???


lillian  -  0000-00-00 00:00:00
lad silden dryppe af på papir så undgår størknet fedt


Jesper  -  0000-00-00 00:00:00
Steg silden i olie, da undgår man størknet fedt fra stegningen der dannes når eddiken bliver kold.