Stegte julesild i rød eddikelage

Stegte julesild i rød eddikelage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :      Red :
Stegte julesild i rød eddikelage, billede 4 Stegte julesild i rød eddikelage, billede 1 Stegte julesild i rød eddikelage, billede 2 Stegte julesild i rød eddikelage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Ferske sildefileter
 Rugmel
 salt
 peber
 
 Lage:
1 dl.Olie
1 dl.Eddike
2 dl.Tomatpure
2 tsk.Karry
2 spsk.Sennep
4 spsk.Sukker
2 løg hakkede
1 Peberfrugt i tern
1 Stor pære
1 Rosmarin (stilk) friskhakket eller 1 tsk. tørret
 
Opskrift:
Paner de udfoldede fisk i rugmel blandet med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.

Rør lagen godt sammen og smag den til. Skær pæren i små både med skræl og læg dem i et fad sammen med de stegte sild.

Hæld lagen over og lad dem trække mindst 4 timer før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 59093 gange,
og udskrevet 1394 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-11 19:54:05
I stedet for rosenmarin og pærer, så kom tørret chili i. Den må godt være stærk. Super gode

  -   2012-01-10 15:11:35
Jeg delte fileterne, da jeg hev skindet af dem for at få ben og rygfinne af. Stegte dem i olie på fuldt blus, og vendte dem tit. Synes der kommer for meget tomatpure i - det vil jeg sætte lidt ned i mængde fremover. Undlod rosmarin, da jeg synes det smager forfærdeligt. Og havde heller ikke pære i...

  -   2008-12-05 16:09:02
Skal lagen ikke koges før brug???

  -   2005-01-01 01:01:01
sildefilerne skal smøres på indersiden med djionsennep, herefter vendes i rugmel tilsat salt og peber. - De stegte sild skal lægges lune ned i lagen, da de trækker den gode smag ind i fileen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon lage. Har dog tilsat en sildekrydderiblanding fra Hedebogaard A/S samt laurbærblade

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal lagen ikke koges iennem ???

  -   2005-01-01 01:01:01
lad silden dryppe af på papir så undgår størknet fedt

  -   2005-01-01 01:01:01
Steg silden i olie, da undgår man størknet fedt fra stegningen der dannes når eddiken bliver kold.