Honingkager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Kom honning, farin og margarine i en gryde og smelt det sammen -blandingen afkøles. Rør kanel, ingefær og nelliker i. Skold, -smut og hak mandlerne og bland dem i sammen med hakket sukat, pomeransskal og rosiner. Bland med natron og hjortetaksalt og rør det i dejen -sammen med vand. Kom dejen i en smurt bradepande (ca. 25 x 40 cm). Bag kagen ca. 1 time ved 175 grader. Lad kagen trække til næste dag.
Kagen deles og smøres med et tyndt lag abrikosmarmelade, -lægges sammen og skæres ud i små firkanter ca. 3 x 3 cm. Kagerne overtrækkes med chokolade og pyntes. Tips: Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 27079 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (60 stemmer) |
|
Kommentarer ingeborg.schmidt - 2008-11-24 18:06:30 Hvor meget honning skal der i honningkagen? Mvh Ingeborg Schmidt Per - 2005-01-01 01:01:01 jeg vil skyde på samme mængde honning som farin Sonja - 2005-01-01 01:01:01 ubrugelig opskrift, ingen der gider at rette den??? det er fpr dårlig!! slet den hvis ikke du/ I gider at rette den tobias - 2005-01-01 01:01:01 hvor er honningen henne i opskriften mholmjensen - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget honning skal der i??Skynd dig at svare, jeg skal lave dehen snarest. Mvh Marlene Anni Biller - 2005-01-01 01:01:01 Midtsjællandsbiavlerforening er vilde med den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne