Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingesylte

Kyllingesylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
30 g.brød
 
120 g.kogt kylling
1 hønse bouillonterning
2.5 dl.vand
3 husblas blade
50 g.sukkerfri rødbeder
 krydderier efter smag evt. peberkorn
 sennep
 
Opskrift:
Kyllingen koges med laurbærblade og krydderier. Den udblødte husblas opløses i bouillonen og hældes over kyllingekødet. Når det er stivnet, spise den med groft rugbrød, sukkerfri rødbeder, stærk sennep og 250 g grøntsager efter eget valg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19192 gange,
og udskrevet 293 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

bjerke  -  2017-09-14 16:02:45
jeg kan ikke få min kylling sylte stiv