Kommentarer
Annelise - 2018-05-10 11:50:40 Brugte de dadler, som har et lag lakridsstøv på. Det gav et dejligt touch til kagen, som dog skal have to teskefulde bagepulver og smør. Ikke margarine.
Hvad så - 2018-04-06 21:16:34 Jeg ville vide om fedtstof er margarinen
AM - 2017-10-25 13:17:49 Glæder mig til at prøve denne kage! :)
Dog vil jeg lige kommentere på en tidligere kommentar ved at gøre opmærksom på at denne kage ikke indeholder nogle vitaminer, eftersom at vitaminer fundet i dadler (primært B og C vitaminer) nedbrydes ved høj varme. Dog har dadler et højt fiberindhold, som bevares selv efter opvarmning :)
jp - 2017-04-10 11:32:52 Tilsæt farin, skriver du - hvor meget ;-)
V - 2016-03-19 07:24:59 Bedste dadelkage jeg nogensinde har smagt.
V - 2016-03-08 14:26:51 Super lækker og luftig kage. God opskrift !!
Bonny - 2010-12-21 15:38:00 God kage, meeen lidt kanel gør den rigtig god, især omkring jul....
Per - 2010-01-31 13:38:58 Bruger du tørrede dadler skal der tilsættes noget mere vand.
Jonna - 2008-11-29 17:08:03 Husk.... man skal smøre skiverne med smør.... uuhhmm !!
- 2008-03-21 11:17:31 rigtig god og fyldig kage. Og så der en masse vitaminer i :D
gerda - 0000-00-00 00:00:00 virkelig god kage
|