Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Juleappelsinkage

Juleappelsinkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lykken

Indsendt :


Juleappelsinkage, billede 4 Juleappelsinkage, billede 1 Juleappelsinkage, billede 2 Juleappelsinkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 æg
180 g.sukker
3 tsk.vanillesukker
240 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 dl.olie
100 g.hasselnødder
100 g.mørk chokolade
3 appelsiner
 
Opskrift:
Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, bagepulver, hakkede nødder og hakket chokolade sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med olien og saften af den ene appelsin (der kan evt. kommes revet appelsinskal af en appelsin i, men husk at det skal være en usprøjtet appelsin).

Hæld dejen i en springform(24 cm i diameter)og bag kagen nederst i ovnen ca. 50 min. ved 175 grader C. alm. ovn.

Når kagen er færdig og lettere afkølet, vendes den ud på et fad og saften fra de sidste 2 appelsiner hældes ud over kagen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 33243 gange,
og udskrevet 1199 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lærerinden  -  2010-12-27 10:42:52
Prikkede også kagen med en gaffel, og den blev super lækker og svampet. Fantastisk smag. Meget let at lave. Vil prøve igen og denne gang med Cointreau blandet i appelsinsaften før det hældes over. Tror det bliver endnu mere lækkert.

Anne  -  2009-10-25 17:46:12
mega lækkert....appelsinerne gør smagen dejlig frisk og fin

Pippi  -  2009-08-20 08:42:41
Super lækker kage. Prik evt. overfladen med en gaffel, så trænger appelsinsaften bedre ned :-)

helle  -  2009-02-01 11:45:16
Hold da op, hvor er den frisk og lækker saftig... mums...