Appelsinkage i springform
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : lykken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, bagepulver, hakkede nødder og hakket chokolade sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med olien og saften af den ene appelsin (der kan evt. kommes revet appelsinskal af en appelsin i, men husk at det skal være en usprøjtet appelsin).
Hæld dejen i en springform(24 cm i diameter)og bag kagen nederst i ovnen ca. 50 min. ved 175 grader C. alm. ovn. Når kagen er færdig og lettere afkølet, vendes den ud på et fad og saften fra de sidste 2 appelsiner hældes ud over kagen. |
|
Opskriften er vist 39739 gange,
og udskrevet 1261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lærerinden - 2010-12-27 10:42:52 Prikkede også kagen med en gaffel, og den blev super lækker og svampet. Fantastisk smag. Meget let at lave. Vil prøve igen og denne gang med Cointreau blandet i appelsinsaften før det hældes over. Tror det bliver endnu mere lækkert. Anne - 2009-10-25 17:46:12 mega lækkert....appelsinerne gør smagen dejlig frisk og fin Pippi - 2009-08-20 08:42:41 Super lækker kage. Prik evt. overfladen med en gaffel, så trænger appelsinsaften bedre ned :-) helle - 2009-02-01 11:45:16 Hold da op, hvor er den frisk og lækker saftig... mums... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne