Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hjermmelavet marsipan

Hjermmelavet marsipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.mandler
500 g.sukker
1-2 æggehvider
 


Opskrift:
Mandlerne skoldes og renses for skal. Læg dem i en bradepande for tøring et par dages tid. Males på mandelkværn, først en gang. Blandes med sukkeret og køres gennem kværn en gang til.

Massen blandes med æggehvide, et ad gangen.

Pas på at du ikke overarbejder massen for da kommer olien ud af mandlerne og du får en oliet marcipan.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 15440 gange,
og udskrevet 161 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mig og min ven   -  2011-04-16 15:54:36
det er vildt sært man skal bruge æggehvider