Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tranebærsovs

Tranebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5 pære
0.5 løg
1.5 kanelstang
2 tsk.portvin
1 fedhvidløg
15 g.smør
2-3 tsk.ribsgelé
2 tsk.honning
300 g.tranebær
2 dl.rødvin
5 dl.vildtfond (brug evt. terning)
 


Opskrift:
Pære og løg skæres i grove tern og svitses af med kanel. Tranebærrene tilsættes kort efter og svitses af til en grød. Rødvin hældes på og dampes væk. Resten af ingredienserne på nær smør tilsættes og koges i 5 min. Blendes og sigtes. Smørret røres i saucen kørt tid før serveringen. Tranbærrene kan bruges til pynt på retten, ved at man dypper bærrene i kogende vand eller svitser dem af i smør på panden. Man kan ligeledes tilsætte bærrene ved opkogning af saucen.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11370 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

gkc  -  0000-00-00 00:00:00
fantastisk,, kogt ind lidt længere og blandet med stegesky fra kalkun