Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Cremesovs

Cremesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æggeblommer
3 spsk.sukker
2 tsk.majsstivelse
4 dl.letmælk
2 tsk.vanillesukker eller kornene af 1 stang vanille
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienser sammen i en tykbundet gryde. Vanillestangen flækkes, og kornene skrabes ud.

Varm op under konstant piskning, til sovsen er så tyk, at piskeriset efterlader spor.

Hæld cremesovsen over i en skål, og stil den til afkøling.

Servering:
Serveres f.eks. til henkogt frugt, frugtkompot eller brændte figner med appelsinfileter.

Tips:

Undgå at bruge aluminiumsgryde og -piskeris - de farver cremesovsen grå

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16859 gange,
og udskrevet 235 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Majken ;D  -  2007-02-24 16:36:17
SSuper go opskrift, hehe, lækker og smagfuld, Helt superduper,