Cremesovs

Cremesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggeblommer
3 spsk.sukker
2 tsk.majsstivelse
4 dl.letmælk
1 vaniljestang
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienser sammen i en tykbundet gryde. Vaniljestangen flækkes, og kornene skrabes ud.

Varm op under konstant piskning, til sovsen er så tyk, at piskeriset efterlader spor.

Hæld cremesovsen over i en skål, og stil den til afkøling.

Servering:
Serveres f.eks. til henkogt frugt, frugtkompot eller brændte figner med appelsinfileter.

Tips:

Undgå at bruge aluminiumsgryde og -piskeris - de farver cremesovsen grå





karakterer:
Opskriften er vist 21004 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-11-19 12:40:37
hvis piskeriset skal kunne lave mærker i sovsen, så er det vel mere creme end sovs ?

  -   2007-02-24 16:36:17
SSuper go opskrift, hehe, lækker og smagfuld, Helt superduper,