Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Espagnole

Sauce Espagnole, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 dl.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sauce Espagnole, billede 4 Sauce Espagnole, billede 1 Sauce Espagnole, billede 2 Sauce Espagnole, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 g.fedtstof
20 g.hvedemel
2 gulerødder
2 løg
1.5 dl.tomatpure
1.5 kvistfrisk timian
4 laurbærblade
 spsk. hel sortpeber
20 dl.fond brune
 
Opskrift:
Gulerødder, skrælles og skæres i grove tern. Løg skylles roden skæres af, løg deles i både med skal.

Smør smeltes i gryde og der tilsættes mel, der skal røres godt rundt, når melet er lysebrunt kommes de groft skårne urter og krydderier i brunes let og nu tilsættes fonden. Dette småkoger i ca. 2½ time.

Mens saucen koger skummes den jævnlig.

Når saucen har kogt et par timer skal den sigtes, og koges igennem og nedkøles hurtigt.

Denne sauce er fortrinlig til videre bygning af saucer, som rødvinssauce, pebersauce o.s.v


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 28979 gange,
og udskrevet 283 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-02-24 17:20:12
Rigtig god som grundsauce til oksemørbrad, hvor der tilsættes gordenzola og rabarsaft

  -  2010-02-24 17:17:27
Rigtig god med gordonzola + rabarbersaft