Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rødvinsglace

Rødvinsglace, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 gulerod
1 løg
3 dl.rødvin
2 dl.hønsefond
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gulerod og løg skrælles og finthakkes (brug også evt. sellerirester). Rodfrugterne svitses i en gryde i lidt olie. Rødvin og hønsefond tilsættes og lad det hele småsimre i ca. 5 min. Rodfrugterne sigtes fra og saucen koges ind til den får en sirupsagtig konsistens. Smag til med salt og peber.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22529 gange,
og udskrevet 338 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Magnus   -  2011-12-30 22:02:21
Undskyld men vil stærkt mene at det ikke er en glace du har opskriften på der. Der mangler en god håndfuld ingredienser. Dette er en opskrift på en buillon med rødvin :) Hvor er honningen, sukkeret, balsamico, og den mega vigtige timian, og ingen smør til at montere med ? :)