Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager

Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red:

Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , billede 4 Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , billede 1 Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , billede 2 Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 lille Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1.5 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kinesiske grøntsager
500 gram Kinakål 1 mellemstort kinakål vejer ca. 800 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Rør kødet med løg, rasp, kapers, salt og peber. Form det til 4 krebinetter, ca. 11/2 cm. tykke. Vend krebinetterne i mel lige inden stegningen. Brun dem 1 minut på hver side på panden i fedtstoffet. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.

Skyl kålen og snit den i ca. 2 cm brede strimler. Flæk peberfrugten og fjern kernerne, skær den i smalle strimler. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm olien i en gryde og svits kålen 2-3 minutter ved god varme. Tilsæt peberfrugt, champignon, soja, salt og peber. Lad grøntsagerne simre 4-5 minutter uden låg.

Serveres med løse ris.


karakterer:
Opskriften er vist 29524 gange,
og udskrevet 567 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5969 (1421 kcal)
KJ pr. Pers. 1492 (355 kcal)
Vægt ialt 1460 gram
Vægt pr. Pers. 365 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu