Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager

Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , billede 4 Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , billede 1 Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , billede 2 Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 lille Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1.5 spsk. Kapers
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kinesiske grøntsager
500 gram Kinakål 1 mellemstort kinakål vejer ca. 800 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Pil løget og hak det fint. Rør kødet med løg, rasp, kapers, salt og peber. Form det til 4 krebinetter, ca. 11/2 cm. tykke. Vend krebinetterne i mel lige inden stegningen. Brun dem 1 minut på hver side på panden i fedtstoffet. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.

Skyl kålen og snit den i ca. 2 cm brede strimler. Flæk peberfrugten og fjern kernerne, skær den i smalle strimler. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm olien i en gryde og svits kålen 2-3 minutter ved god varme. Tilsæt peberfrugt, champignon, soja, salt og peber. Lad grøntsagerne simre 4-5 minutter uden låg.

Serveres med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 25909 gange,
og udskrevet 500 gange.


Energi:
KJ total 5947 (1415 kcal)
KJ pr. Pers. 1486 (353 kcal)
Vægt ialt 1446 gram
Vægt pr. Pers. 361 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 411 KJ (97 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu