Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Abrikostrifli

Abrikostrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.Bisca KarenVolf makroner
430 g.abrikoser (fra dåse)
2 spsk.Pernod
 
 Råcreme:
3 æggeblommer
3 spsk.sukker
0.5 vanillestang
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Abrikoserne skæres i kvarte og ristes på en pande. Pernod hældes over, og abrikoserne flamberes. Efter flamberingen tages de varme abrikoser af panden og lægges lagvis med de knuste makroner.

Råcreme:
Æggeblommerne piskes med sukker og vanillekorn, til sukkeret er opløst. Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen. Råcremen lægges over abrikoser og makroner. Pynt eventuelt med hele og knuste makroner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 26915 gange,
og udskrevet 591 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Siff jørgenen  -  0000-00-00 00:00:00
sikke en spændene opskrift. det må jeg sige