Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rejerand

Rejerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.rejer
1 bdt.dild
3.5 dl.fløde
 salt
 peber
4 husblas blade
2 spsk.sherry
 
 Pynt:
 salatblade
 kaviar
 agurk
 
Opskrift:
Bland fløde, dild, og rejer sammen stilles i køleskab i 12 timer.

Si fløden fra rejerne. Læg husblas i koldt vand 10 min, smeltes herefter over vandbad og blandes med 2 spsk. sherry.

Husblasen piskes i fløden, vend rejerne heri kommes i en randform som stilles i køleskabet 4 -6 timer

Tips:

Serveres med ristet brød + smør.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 24486 gange,
og udskrevet 601 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-03-23 11:38:35
Husblas kan jo ikke tåle så høj varme, det kan være at du har fået givet dem for meget varme

Karla  -  2007-11-22 21:21:45
Jeg har lavet denne ret for flere år siden uden besvær, men opskriften blev væk, Men da jeg lavede den i lørdags brugte jeg 7 blade husblas, men randen blev ikke stiv.Hvad er mon forklaringen?